Åpning av jubileumsåret lørdag 18 Januar

18.00-18.30: Den offisielle åpningen.
H.K.H. Kronprinsregent Haakon vil være tilstede.
Ordfører Marte Mjøs Persen ønsker velkommen.
Konferaniser: Tarjei Strøm.
Medvirkende på scenen: Ni Grader Nord, Bergen Shantykor, The Flying Dancing Kings, Elin Hestenes, Kristine Bjånes, Buekorps, m.fl.

LES MER

Nøsteboden torsdag 6 februar

"Pianobar" er blant de mest populære konsertformene til Bergen Shantykor. Her lager koret og gjestene i fellesskap et uformelt treff med sang og glede og gode kommentarer over et godt glass øl eller vin.

Denne kvelden presenterer vi litt shanty, litt irsk, litt country og slagere fra andre artister.
Pris kr 150,- 

 

Konsert på UNDERLIG torsdag 5 mars

Team Rynkeby Bergen er et veldedighets-sykkellag som skal sykle til Paris til sommeren, der målet med sykkelturen er å samle inn penger til Barnekreftforeningen. Denne konserten er ett av tiltakene Team Rynkeby gjør for å samle inn penger. Alle pengene går uavkortet til Barnekreftforeningen og til deres forskning på barnekreft. 

Team Rynkeby Bergen har denne kvelden vært så heldige å få med seg Bergen Shantykor som i 2018 deltok i TV2 programmet Norske Talenter, der de tok seg frem til finalen og kom på en 2. plass. Koret har et rikholdig og variert repertoar innenfor sjangere som shanty, irske viser, country m.m. Denne kvelden får du altså med deg en flott konsert, samtidig som du er med å støtte Barnekreftforeningen; bedre kan det vel ikke bli?

Fjordline Lørdag - mandag 8-10 februar

Koret reiser på sin faste seminartur med FJORDLINE lørdag til mandag 8-10 feb.

Her blir det mye sang og spel på bøljan blå.

"LØP OG KJØP BILLETTER PÅ FJORDLINE" 

Torgdagen i Bergen lørdag 6 juni

Torgdagen i Bergen arrangeres 6. juni 2020. Bli med på Torgdagen, og opplev et yrende folkeliv! Her skal kystkulturen feires med musikk, mat, håndverk og historie. Det vil være tradisjonsbåter langs kaien, boder med salg av mat og varer, og folk utkledd i gammeldagse klær.

LES MER

Falmouth Friday 12th - Sunday 14th June

DENNE FESTIVALEN ER AVLYST 😥

LES MER