The Tall Ships Race SØNDAG 21 JULI

Bergen skal for femte gang være vertskapsby for The Tall Ships Races og byen blir igjen fylt av verdens vakreste seilskuter, festglade mennesker og seilglad ungdom. The Tall Ships Races Bergen 2019 vil være en folkefest med fokus på ungdom og miljø i havet, ispedd mange kulturinnslag, musikk og opplevelser for hele familien.

Les mer om dette arr :

Tallshipsbergen.no

Hør koret her :

NORSKE TALENTER

Haukås Musikkhus Lørdag / Søndag 17-18. aug

Koret skal gjennonføre seminar i forbindelse med høstens aktibviteter.

Tid : Lørdag / Søndag 17-18. aug kl 11 - 15.

Haukås Musikkhus

Bruvikdagene lørdag 24 august

Velkommen til Grendahuset Knausatun Bruvik ( Brøk ) og "TAKE ME HOME"

Bergen Shantykor har valgt ut et flott knippe sjømannssanger, irske viser,countrylåter og andre sanger sammenbundet med ramsalte, lattermilde, triste, rare og tankefulle tekster
og sketsjer i sin konsert "Take me home". I tillegg til korets egne solister, femten i tallet, har vi valgt å samarbeide med Marianne Riise og Renate Hjelvik som er med på
mellomtekster, sketsjer og som solister.

Sangene som blir brukt er arrangert og spesielt tilpasset Bergen Shantykor av dirigenten Helge Riise. Koret har med sine 4 faste musikere som er med i alle våre oppsettinger/show. Disse musikerne er på bass; Bjørn Breilid, gitar; Sturle Andersen, trekkspill; Håvard Reiten, trommer; Anders Linge Breilid og på piano vår dirigent og kunstnerisk ansvarlig Helge Riise som også har laget arrangementet til alle sangene, samt skrevet alle mellomtekster.

Løs trossene og vær med på en musikalsk seilas i skjemt og alvor. Velkommen om bord

Countryduoen Steinar Engelbrektson og Sissel L Sundby spiller opp til dans etter konserten.

OBS : MINIKONSERT CA KL 13-14 PÅ BRUVIKDAGENE

Billetter i salg på Ticketmaster
Inngang : kr 350,-

18 årsgrense

Dørene åpnes: ca kl: 19:00 - Hovedartist: ca kl: 20:00

Øl/Vin
Varighet: 120 min inkl pause

Se omtale av tidligere konserter :

NORSKE TALENTER 2018

GRIEGHALLEN

ÅSATUN

HAREIDHALLEN

Ole Bull Scene Lørdag 31 august

Arrangementsinformasjon

Bergen Shantykor på nye eventyr

Denne oppsetningen henter historien fra en «kneipe» i Antwerpen der sjømenn søker avkobling fra det tøffe arbeidet på havet. Og det er ikke fritt for at lengselen til sine kjære hjemme preger de fleste. I alt 15 av korets sangere er med som solister i denne oppsettingen. Her presenteres et flott knippe sjømannssanger, countrylåter, irske viser og andre sanger sammenbundet med ramsalte, lattermilde, triste, rare og tankefulle tekster og sketsjer i vår nye konsert.

Det blir arrangert 10-talls nye sanger til dette showet og i tillegg til sanger fra vårt rikholdige repertoar. Programmet blir sammensatt med små dialoger, sketsjer og tablå med alvor og skjemt som gjør at programmet blir underholdende, morsomt, spennende og spenstig.

Skuespiller og regissør Eirik del Barco Soleglad fra Den Nationale Scene i Bergen er gjesteartist. Vi har tro på at Eirik del Barco Soleglad vil være med på å løfte og gi ekstra energi til koret. Koret har med sine 4 faste musikere som er med i alle våre oppsettinger/show. Disse musikerne er på bass; Bjørn Breilid, gitar; Sturle Andersen, trekkspill; Håvard Reiten, trommer; Anders Linge Breilid og på piano vår dirigent og kunstnerisk ansvarlig Helge Riise som også har laget arrangementet til alle sangene, samt skrevet alle mellomtekster. I tillegg samarbeider vi i denne oppsettingen med Marianne Riise og Renate Hjelvik. Disse spiller mor og datter i spillestykkene i tillegg til at de også er solister på noen sanger.

Løs trossene og vær med på en seilas i skjemt og alvor, storm og stille verden rundt. Velkommen om bord.

Billetter i salg på Ticketmaster
Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00

Garderobe inkludert

Rullestol: Tlf. 55216150
Ingen rabatt for ledsager

NORSKE TALENTER 2018

GRIEGHALLEN

ÅSATUN

HAREIDHALLEN

Lammetun Ferie og Fritid lørdag 7 sept.

Tide Games fredag 13 sept.

Konsert på Park hotell Voss i forbindelse med Tide Games.

Strandebarm lørdag 28 sept.

Pubkveld / pianobar i Strandebarm Smiler stort

Åsatun fredag 1 November.