Vi søker deg som ønsker å spre sangglede til et variert publikum.

Koret ble stiftet 10. januar 1930 som Bergens Sporveiskor,

men ble i desember 2009 til Tide Mannskor og i desember 2014 fikk koret navnet Bergen Shantykor.

Koret øver hver torsdag på Kyrkjekrinsen skole  mellom kl. 18:30 – 21:00

Bergen Shantykor har pr 29 august 2018  59 aktive medlemmer og 1 æresmedlem.

Koret er et shantykor med et sangrepertoar som i tillegg til sjømannssanger også omfavner irske visesanger og bergenssanger.

Koret synger 4 stemmer, består av 1 og 2 tenorer og 1 og 2 basser.

Bergen Shantykor har som målsetting å opptre mye ute blant publikum der en ønsker å skape god stemning med sangglede og underholdende innslag.

Våre oppdrag varierer fra å synge på sykehjem, firmafester, konserter på lokale til større opptredener som F.eks Norske Talenter 2018 (nr 2) og Grieghallen sept 2018 ( TAKE ME HOME)

Vår dirigent heter Helge Riise. Helge har vært korets dirigent siden august 2011.

Du vil helt sikkert oppleve Helge som en motiverende og dyktig dirigent , som med sin store kunnskap og erfaring samt gode humør får koret til å prestere god sangkvalitet der han selv lager arrangementene til sangene vi synger.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Håkon Fauskanger (Leder)

+47 91328452

E-post : bergenshantykor@gmail.com

Webside : www.bergenshantykor.no