Våre sponsorer

Vi er stolte av å kunne presentere våre sponsorer som bidrar til at koret kan holde driften i gang.

"Sammen med disse gjør vi Vestlandet gøyere"

🤩

TIDE BUSS

Tide er Norges nest største busselskap. Hver dag skaper vi gode reiseopplevelser for våre kunder. Vi har hovedkontor i Bergen og kjører rutebuss i fylkene Hordaland, Rogaland, Vestfold, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane samt Møre og Romsdal. På en vanlig hverdag sørger vi for at 240.000 passasjerer kommer seg til og fra jobb, skole og fritid. Med dagens kontraktsportefølje har vi 72 millioner reisende årlig. Vi er stolte av å være en viktig samfunnsaktør i folks hverdag. Tide har som visjon å skape gode reiseopplevelser hver dag.

Les mer her

 


 

Bergensavisen

Bergensavisen er en dagsavis som blir utgitt i Bergen i Hordaland. Den kom ut første gang 23. mars 1927 under navnet Bergens Arbeiderblad. Bergensavisen har som formål å drive uavhengig og saklig journalistikk forankret i arbeiderbevegelsens ideer om frihet, demokrati og likeverd.

Les mer her

HAUGLAND AUTOMOBIL

Din tilgjengelige bilmekaniker!

Haugland Automobil AS er et bilverksted som ble etablert i 2013. Har før det bla. 15års erfaring fra Volkswagen/Audi/Seat/Skoda/Ford/Toyota/Volvo og har således skaffet oss relativt lang erfaring i bransjen. Vi startet med en mann, og har jevnt og trutt vokst til 16 ansatte. Våre mekanikere/ bilopprettere/ lakkerere har ulik fagbakgrunn, og vi kan reparere alle bilmerker.

I et marked der konkurransen er stor legger vi vekt på å gi kunden den servicen som forventes. For å sikre at kompetansen vedlikeholdes er vi medlem av verkstedkjeden Bilxtra, der våre ansatte gjennomgår kurs regelmessig.

Les mer her


 

 

REMA 1000 Eidsvåg

Adresse : 
Åsamyrane 304, 
5131 Nyborg
Tlf : 55563280

Følg oss på facebook

 


 

 

nh norhordland

Avisa Nordhordland er lokalavis med kontor i Knarvik i Hordaland. Avisen dekker Nordhordland-regionen og nærliggende grenseområder og blir redigert på nynorsk. Avisen er digital dagsavis og gir ut papiravis to ganger i uka; onsdag og lørdag. Bedriften ble etablert i 1974 av Bernt Tungodden, Sigmund Maraas og Terje Vetås. Første nummer ble utgitt 20. november 1974. Trond Roger Nydal har vært redaktør siden 2015.

Les mer her