Arrangementsinformasjon

Bergen Shantykor på nye eventyr

Denne oppsetningen henter historien fra en «kneipe» i Antwerpen der sjømenn søker avkobling fra det tøffe arbeidet på havet. Og det er ikke fritt for at lengselen til sine kjære hjemme preger de fleste. I alt 15 av korets sangere er med som solister i denne oppsettingen. Her presenteres et flott knippe sjømannssanger, countrylåter, irske viser og andre sanger sammenbundet med ramsalte, lattermilde, triste, rare og tankefulle tekster og sketsjer i vår nye konsert.

Det blir arrangert 10-talls nye sanger til dette showet og i tillegg til sanger fra vårt rikholdige repertoar. Programmet blir sammensatt med små dialoger, sketsjer og tablå med alvor og skjemt som gjør at programmet blir underholdende, morsomt, spennende og spenstig.

Skuespiller og regissør Eirik del Barco Soleglad fra Den Nationale Scene i Bergen er gjesteartist. Vi har tro på at Eirik del Barco Soleglad vil være med på å løfte og gi ekstra energi til koret. Koret har med sine 4 faste musikere som er med i alle våre oppsettinger/show. Disse musikerne er på bass; Bjørn Breilid, gitar; Sturle Andersen, trekkspill; Håvard Reiten, trommer; Anders Linge Breilid og på piano vår dirigent og kunstnerisk ansvarlig Helge Riise som også har laget arrangementet til alle sangene, samt skrevet alle mellomtekster. I tillegg samarbeider vi i denne oppsettingen med Marianne Riise og Renate Hjelvik. Disse spiller mor og datter i spillestykkene i tillegg til at de også er solister på noen sanger.

Løs trossene og vær med på en seilas i skjemt og alvor, storm og stille verden rundt. Velkommen om bord.

Billetter i salg på Ticketmaster
Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00

Garderobe inkludert

Rullestol: Tlf. 55216150
Ingen rabatt for ledsager
NORSKE TALENTER 2018

GRIEGHALLEN

ÅSATUN

HAREIDHALLEN